Cabaretvoorstellingen

DE BOER OP
In 2003, lang voordat 'Boer Zoekt Vrouw' voor het eerst op televisie te zien was, liep ze in Cuba een boer tegen het lijf. Een Achterhoekse boer met koeien.
Sinds die tijd reist ze heen en weer tussen Amsterdam, haar opdrachten als cabaretière en theatermaker en de boerderij. Waar boerentaken op haar wachten. In de hoop tot rust te komen op het platteland.Hoe kon ze weten dat bronstige stieren en overspannen hanen zoveel lawaai maken?
'De Boer Op' gaat over de verschillen tussen het leven in de stad en op een boerderij. Over tradities, koeienvangen, gemoedelijkheid en rust op het platteland en de verleidingen van de stad. Over het beste van twee werelden. Over hoe het leven met een boer echt is. Met gratis tips voor stadse vrouwen die er over denken om verkering te zoeken met een boer...
Irene speelt op verzoek ook delen uit haar programma, bijvoorbeeld in huiskamers, op congressen en tijdens studiedagen. Irene blijft dit succesvolle  cabaretprogramma ‘De Boer Op’ doorspelen in 2016

Haar nieuwste voorstelling AANMODDEREN kan vanaf nu geboekt worden.

AANMODDEREN
Irene van der Aart is een cabaretière uit Amsterdam die verkering heeft met een boer uit de Achterhoek. Daarnaast werkt ze als actrice, presentatrice en maakt cabaret op maat. Naast de succesvolle cabaretvoorstelling 'De Boer op', speelt Irene van der Aart nu ook haar nieuwe voorstelling 'Aanmodderen'. Er zijn mensen die zeggen: het leven is een feest, je moet alleen zelf de slingers ophangen. Dat zijn van die mensen die alles op orde hebben en schijnbaar het leven naar hun hand zetten. Ze kunnen 's morgens altijd schone, gestreken sokken vinden, op kleur gesorteerd in hun kast. Omdat ze zo lekker praktisch zijn. En als het tegen zit zeggen ze: ''Het heeft zo moeten zijn''. Irene van der Aart moddert maar wat aan. Haar meest gebezigde woorden zijn: ''Mijn glas is niet halfvol, het is niet halfleeg er heeft nooit iets ingezeten.'' Maar ze komt er wel eerlijk voor uit dat ze een zwartkijker is. In Nederland wonen voor de rest veel optimisten in schaapskleding. Omdat het wel een beetje gezellig moet blijven zal Irene in haar voorstelling af en toe een slinger ophangen.

Regie: Elisabeth Boor
Muziek en arrangementen: Camiel Verhoeven, Anke Timmer

Things to do:

Contact met Irene:
info@irenevanderaart.nl
06-270 635 94
Irene bekijken:
agenda / nieuws
Irene lezen:
De Gelderlander
Irene beluisteren:
Diamonds

"Van der Aart zingt in een nummer in de voorstelling dat ze bang is dat niemand haar leuk vindt. Die angst is absoluut ongegrond. In het Parool Theater werd gisteren niet voor niets constant gelachen."