Things to do:

Contact met Irene:
info@irenevanderaart.nl
06-270 635 94
Irene bekijken:
agenda / nieuws
Irene lezen:
De Gelderlander
Irene beluisteren:
Diamonds

Column in De Gelderlander

FILELEED


Mijn leven staat volledig in teken van het verkeer. Ik zit dagelijks in de auto en hoor altijd hetzelfde op de radio: er zijn meer files dan normaal op dit tijdstip. Aangezien ik Hoofd Techniek&Decor ben, kan ik niet met het openbaar vervoer.
Ik ben een workaholic en zeg altijd ja tegen optredens. Vroeger deed ik vaak twee klussen op een dag. Die tijd is vanwege de drukte op de weg voorbij. Dus sla ik voorstellingen af. Wat vervelend is voor collega’s die een klus wilden aannemen.
Ik trap er heus niet meer in de Achterhoek om 6 uur te verlaten als ik het land door moet. Dus verliet ik maandag om 5.30 de boerderij, was om 8.45 in Tilburg, verliet de locatie om 16.30 en kwam om 20.45 thuis.
Na een andere klus at ik ergens wat en waagde me pas om 19 uur op de weg. Vlak voor de afslag naar de A18, moesten we vol op de rem voor een zwaar ongeluk. De weg werd afgesloten voor sporenonderzoek. Na twee uur moest ik plassen. Dat ging redelijk in het donker, op de snelweg naast de auto. Na 3,5 uur moest ik poepen.  Ik klom over de vangrail, liet wederom mijn broek zakken en veegde mijn sporen weg met een paar A4tjes.   Mijn enige vrije avond bracht ik in een koude auto door. Na vier uur stilstaan konden we via de vluchtstrook de snelweg af.
Uit frustratie rekende ik uit dat ik de afgelopen maand gemiddeld 18 uur in de auto doorbracht.
Om te kunnen blijven werken boek ik steeds vaker een Bed&Breakfast. Als Hoofd Financiën let ik uiteraard op de uitgaven en beland op plekken waar ik ontbijt met Duitse kaiserbrötchen tussen de Poolsprekende werklui.
Ik geef mezelf een extra groot kerstpakket dit jaar, als Hoofd Personeelszaken.
 

Terug naar archief