ImProActief
Geïmproviseerd cabaret op maat

ImProActief is een muzikale cabaretgroep die op improvisatie gebaseerde cabaretvoorstellingen brengt. De groep is in het leven geroepen door de theatermakers Irene van der Aart en Hannah Borst. Ze spelen korte of langere voorstellingen voornamelijk voor bedrijven en instellingen. Improvisatie leent zich uitstekend voor het maken van cabaret dat precies aansluit bij wat er in een zaal leeft. De inbreng van het publiek maakt de voorstelling interactief en levert toepasselijke liedjes en sketches op, die door de magie van het moment vaak zeer raak en ontroerend uitpakken. De optredens leiden vaak tot hilariteit, er wordt altijd gelachen.

De voorstellingen van ImProActief kunnen vele doelen dienen. Er kan behoefte zijn aan entertainment en ontspanning tijdens een congres of feest, aan verluchtiging van een debat of aan illustratieve scènes en liedjes bij een presentatie.

Voor het optreden vindt er altijd een voorgesprek plaats met de klant. Hierbij wordt een aantal onderwerpen besproken zoals:

Er wordt dus geïmproviseerd vanuit een degelijke voorbereiding.

Things to do:

Contact met Irene:
info@irenevanderaart.nl
06-270 635 94
Irene bekijken:
agenda / nieuws
Irene lezen:
De Gelderlander
Irene beluisteren:
Diamonds

ImProActief heeft onder meer gespeeld voor:
Ministerie van justitie
Rabobank Westland
UMC
Belastingdienst
Gemeente Houten
Menzis
Vrijwilligerssteunpunt geldermalsen
Nederlandse Vereniging van Rentmeesters
KPN
Rijksmuseum