Educatief-komische voorstelling over geschiedenis – ‘Hip Hop History’

Voor educatieve jeugdvoorstellingen werkt Irene van der Aart samen met Hannah Borst in de theatergroep Ziezus eigenzinnig theater. Zij schreven de muzikale KostuumKomedie ‘Hip Hop History’, met het thema geschiedenis. Er wordt een reis door de tijd gemaakt langs Anne Frank, Lodewijk XIV, ridder Parcival, de Griekse godin Hera. Doordat deze voorstelling behalve educatief ook interactief, muzikaal en erg komisch is, worden de optredens altijd enorm enthousiast ontvangen, zowel door leerkrachten als door leerlingen.

Hip Hop History, gemaakt in samenwerking met de Nederlandse Jeugdbond voor geschiedenis, zet kinderen aan het denken over normen en waarden in de verschillende tijden en culturen, wat ingang biedt voor uiteenlopende groepsdiscussies.

Duur voorstelling: ongeveer 50 minuten

Doelgroep: kinderen 7 - 12 jaar (midden- en bovenbouw)

Hip Hop History wordt vaak gespeeld in bibliotheken en voor midden- en bovenbouwgroepen op scholen! Ook te boeken voor de Kinderboekenweek!

Things to do:

Contact met Irene:
info@irenevanderaart.nl
06-270 635 94
Irene bekijken:
agenda / nieuws
Irene lezen:
De Gelderlander
Irene beluisteren:
Diamonds

“De leerlingen hebben genoten van jullie voorstelling ‘Hip Hop History’. Precies op maat voor onze kinderen. Onze complimenten… supervoorstelling!”