Vorige slide
Volgende slide

LIED OP MAAT IN ORGANISATIES

Wat is een mooier en persoonlijker cadeau dan een lied op maat? Voor een medewerker die vertrekt, voor iemand die al 25 jaar in dienst is, 50 geworden is of zomaar of voor een heel bedrijf dat 5 jaar bestaat? 

Irene van der Aart heeft, meestal in samenwerking met een pianist of gitarist, al veel mensen tot tranen toe geroerd, of aan het lachen gemaakt met een lied op maat. 

Irene van der Aart werkt meestal samen met Hannah Borst van ZieZus bij het maken en uitvoeren van liedjes op maat. ZieZus heeft voor haar Liedjes op maat een aparte website gemaakt waar nog meer informatie op staat. Kijk eens op: www.muzikaleode.nl

Irene van der Aart en collega’s kunnen op 3 manieren een lied op maat brengen: 

1. Lied op maat voor uw organisatie: geïmproviseerd tijdens het evenement zelf

Irene zingt ter plekke een lied voor een persoon, een groep of het bedrijf door aan het publiek suggesties te vragen en die direct in een lied te stoppen. Ze wordt hierbij begeleid door een muzikant. De muzikant (meestal een pianist) kan zelfs de muziekstijl van het lied aanpassen op de persoon, groep of organisatie. 

Irene kan zelfs een mooie ansichtkaart meenemen en direct op de kaart schrijven wat uit de zaal komt. De kaart is dan na het lied op maat meteen een cadeau aan de persoon of groep voor wie de lied bestemd is. Bijvoorbeeld: als een collega vertrekt kunnen de collega’s in de zaal complimenten over de vertrekkende collega roepen. Irene schrijft die op de kaart en zingt dan het lied. De vertrekkende persoon krijgt de kaart mee naar huis en kan nog nagenieten van alle lieve dingen die er over hem/haar gezegd en gezongen zijn. 

2.Lied op maat voor uw organisatie: vooraf uitgeschreven en tijdens het evenement uitgevoerd

Regelmatig krijgt Irene van der Aart het verzoek om een bedrijfslied te maken en uit te voeren. De opdrachtgever deelt tijdens een intakegesprek relevantie dingen over de organisatie, de medewerkers, het doel e.d. en Irene van der Aart schrijft daar dan een lied op maat voor. Samen met een muzikant wordt het lied dan op het evenement uitgevoerd. Meestal betreft het jubilea of een vertrekkend directeur of medewerker. 

Vaak wordt Irene van der Aart gevraagd om het lied te brengen in combinatie van een cabaret op maat voorstelling of een musical op maat. 

3.Lied op maat voor uw organisatie: uitgeschreven en in een studio opgenomen

Het is natuurlijk ook mogelijk om een bedrijfslied of tune door Irene van der Aart of een collega te laten schrijven en in een studio op te laten nemen en digitaal cadeau te doen. Irene van der Aart schrijft de tekst en vaak in samenwerking met een muzikant maakt zij de muziek erbij. Zo’n uitgewerkte en opgenomen lied op maat kan zo uitgebreid als men wil. Het kan alleen met zang en piano, maar het kan ook met een heel orkest, meerstemmig ingezongen, als carnavalskraker, ballad of in R & B vorm. Het lied wordt dan professioneel opgenomen, gemixt en geproduceerd. 

Een voorbeeld van een lied op maat dat opgenomen is in een studio en uitgebracht is op Spotify, YouTube, iTunes & Apple Music, Google Play, Deezer e.d. is het ADD Lied. Een lied op maat in opdracht van psycholoog T. Ehrlich en SWP Uitgeverij als toevoegen bij twee kinderboeken over ADD.

Wanneer u geïnteresseerd bent in een ode op maat, neem dan contact op met Irene van der Aart. Samen bespreekt u de mogelijkheden. 

MEER VOORSTELLINGEN VOOR ORGANISATIES

CABARET OP MAAT

CABARET OP MAAT

PRESENTEREN

PRESENTEREN

MUSICAL OP MAAT

MUSICAL OP MAAT

LIED OP MAAT

LIED OP MAAT