ORGANISATIES en BEDRIJVEN

Irene van der Aart verzorgt muzikale theatervoorstellingen en cabaretoptredens voor bedrijven, stichtingen en andere organisaties. Deze voorstellingen zitten vol humor, muziek en inhoud die aansluit bij het aanwezige publiek. Ook werkt Irene van der aart als presentator of dagvoorzitter. 

Vier van de meestgevraagde dingen die Irene van der aart in organisaties doet, zijn het spelen van bedrijfscabaret op maat, musical op maat voorstellingen, het zingen van op maat liedjes en het presenteren van evenementen.

Cabaret op Maat in uw organisatie

Met een cabaret op maat voorstelling combineert Irene van der Aart, samen met een collega-cabaretier en pianist onder de naam Irene&Friends, op ludieke wijze van te voren verkregen inhoud van de opdrachtgever met ter plekke gevraagde input van het publiek. Al deze input wordt verweven in humoristische en vaak ook ontroerende en herkenbare sketches. Cabaret op maat kan verschillende doelen dienen. Zo kan een voorstelling entertainment zijn, een creatieve en humoristische manier om de dag samen te vatten, als spiegel fungeren of een manier om mensen te bedanken. Uitgebreide informatie over een cabaret op maat voorstelling van Irene van der Aart treft u op de cabaret op maat pagina van deze website. 

Musical op maat in uw organisatie

Een musical op maat is een ter plekken verzonnen musical waarin Irene van der Aart, een pianist en een medespeler een thema, situatie of relatie uit uw organisatie uitspelen. Meestal wordt de musical ingezet als afsluiter van een symposium, congres of themadag. Met ter plekken verzonnen songs, humor en een mix van inhoud en entertainment is de musical op maat van Irene van der Aart een veel gevraagde en zeer gewaardeerde voorstelling voor bedrijven en andere organisaties. Uw organisatie staat centraal in deze musical op maat. Uitgebreide informatie over een musical op maat voorstelling van Irene van der Aart treft u op de musical op maat pagina van deze website. 

Lied op maat in uw organisatie

Er bestaat geen groter cadeau dan een lied op maat voor uw collega, team, bedrijf of directeur. Irene van der Aart zingt en maakt uw lied op maat. Op welke manieren zij dit allemaal doet en met wie, dat leest u op de lied op maat pagina op deze website. Niemand vergeet ooit het jubileum van uw organisatie, het afscheid van een collega of de teamdag, als er een lied op maat op het programma stond. 

Presentator in uw organisatie

Irene van der Aart is een veelzijdige presentator. Presenteren doet Irene voor uiteenlopende doelgroepen. Waar Irene ook presenteert, zij doet dit altijd met veel humor, interesse in het onderwerp en met gedegen voorbereiding. En vaak combineert zij zelfs het presenteren met het zingen van een lied op maat of het spelen van een cabaret op maat voorstelling of een musical op maat voorstelling. Bespreek de mogelijkheden met Irene zelf. Meer informatie over Irene van der Aart als presentator treft u op de presenteren pagina van deze website.

Voor welke gelegenheden boekt u een cabaret op maat voorstelling, musical op maat voorstelling of een lied op maat? 

Bovenstaande op maat voorstellingen passen uitstekend bij het openen of sluiten van een congres, een symposium, muzikaal intermezzo of als pauze-act.  Ook is Irene van der Aart met haar collega’s in te zetten bij het afscheid van een medewerker of als uw mensen in het zonnetje wilt zetten, bijvoorbeeld bij een jubileum.

Tijdens de dag kunnen er  meerdere speelmomenten zijn (bijvoorbeeld een  warming-up met de zaal aan het begin, een lied na de pauze en een voorstelling om de dag af te sluiten.)

Op maat voorstellingen in uw organisatie: de organisatie

Om voluit te schitteren tijdens een cabaret op maat voorstelling, een lied op maat, een musical op maat voorstelling of het presenteren, bereidt Irene van der Aart zich zorgvuldig voor. Met een contactpersoon uit de betreffende organisatie worden inhoudelijke onderwerpen plus organisatorische en logistieke punten besproken tijdens een intakegesprek met de opdrachtgever. Daarin komen de volgende vragen aan bod:

  • wat is het doel van de bijeenkomst?
  • wat is de bedrijfscultuur?
  • welk publiek zit er in de zaal?
  • wat is het doel van de voorstelling?
  • hoe ligt de verhouding humor/inhoud?
  • waar past een cabaret op maat voorstelling, musical op maat voorstelling of lied op maat het beste in het programma?
  • wat zijn de speelomstandigheden? 
  • wat zijn wensen en verwachtingen? 

Irene neemt altijd het programma door met de opdrachtgever en geeft waar gewenst advies en tips. 

Bent u geïnteresseerd in een cabaret op maat voorstelling, musical op maat voorstelling, een lied op maat of wilt u Irene van der Aart inhuren als presentator, neem dan contact op. –

REACTIES OP VOORSTELLINGEN

Voor het Verzekeringsplatform Overheden ook wel VPO genoemd waren we met de werkgroep Verhaal bezig om een themadag te organiseren voor de leden. De onderwerpen en sprekers waren snel gevonden, we hadden alleen geen dagvoorzitter. Na een tijdje brainstormen met zijn allen, bedachten we dat het misschien wel leuk zou zijn om een theatergroep aan te trekken om de dag aan te kleden. Ook zouden ze een dagvoorzitter moeten kunnen leveren, die de boel op een leuke manier aan elkaar zou praten. Na wat te hebben gezocht op het internet kwamen we bij de website van Irene uit. De website zag er goed uit en we besloten om haar een offerte te vragen. We hebben haar in de mail uitgelegd wie we waren, waar we mee bezig waren en waar we naar op zoek waren. Irene kwam gelijk met heel veel ideeën in haar antwoord. Je zag dat ze zich er al helemaal in verdiept had. Daarnaast was de prijs ook leuk, dus we besloten met haar in zee te gaan. Na veel over en weer gemail, telefonisch contact en een persoonlijk overleg met Irene, was de themadag eindelijk daar. Wat zij en haar collega’s gedurende de dag neerzetten overtrof onze verwachtingen. Ze speelden goed in op de onderwerpen, al is dat lastig voor mensen die er niet mee werken. Ze brachten regelmatig de zaal aan het lachen wat voor een leuke en ongedwongen sfeer zorgde. Tijdens de pauze hoorden we al veel positieve geluiden van de leden en ook na de themadag kwamen zeer positieve geluiden naar ons toe. Naast de interessante onderwerpen vonden de leden de inkleding erg leuk en hebben ze veel lol gehad. Dit maakte voor ons leden van de werkgroep dat de dag een groot succes was. Wij willen Irene en haar collega’s dan ook hartelijk bedanken voor hun inzet, meedenken en betrokkenheid. Irene inhuren voor dit soort gelegenheden is zeker een aanrader! 

I.N. (Ilonka) Boer-van den Adel, Juridisch beleidsondersteunend medewerker, Provincie Zuid-Holland

Dag Irene,

 

Nog ontzettend dank voor afgelopen zaterdag, iedereen heeft ervan genoten!

Zou jij mij de tekst nog willen sturen van het lied, dan gaan we een mooie bedankmail sturen. 

Groet,

Roos Vlasblom Hogeschool Utrecht


Beste Irene,

zaai zaadbedrijf vander have(verkoop grassen en mais) Heb ook regelmatig lezingen gehouden in de Achterhoek Alles ,wat je schrijft, over de Achterhoek,komt me bekend voor Nuchtere bevolking. Als stedeling ,geef je een juiste oordeel over de agrarische sector. Zelf heb ik ook regelmatig lezingen gehouden voor boeren Wat me ook opgevallen is,nabuurschap. Vind je nergens in Nederland Ook kunnen ze in Achterhoek goed drinken. Nogmaals mijn complimenten

 Met Vriendelijke Groeten Joute van der Meij Kapelle (Zeeland)


Gisteravond heerlijk genoten van jullie theateravond in De Twijn in Zwolle. Ook de reacties van de andere aanwezige ouders waren overweldigend. Hartelijk dank voor deze avond die “Ouders weer in hun kracht” zet.

Dries Bakker Voorzitter Ouderraad De Twijn

Als avondprogramma van het congres kregen wij een hilarisch optreden van ZieZus! Op basis van eigen inspiratie tijdens de lezingen die ze bijgewoond hadden en input uit de zaal (als zij het aangaven moest de zaal iets roepen), speelden ze volledig geïmproviseerd en met veel humor een sketch van een Rotterdamse jongen Wesley met SOLK en zijn moeder Shirley, die bij de psycholoog kwamen om hiervoor behandeld te worden. Ook muziek en liedjes werden ter plekke bedacht. Superknap en erg leuk! Zeer geslaagd dus. Sonja Deden, GZ-psycholoog OLVG Amsterdam

Beste Irene, Hannah en Jelke, Wat een ontzettend leuke avond hebben jullie afgelopen zaterdag, 22 maart 2014, verzorgd om de vrijwilligers van de gemeente Zuidplas in het zonnetje te zetten. Met een goed gevulde zaal vrijwilligers voor de pauze de voorstelling “Vrijwilliger, de musical”. Een interactief gedeelte met improvisatietheater en een leuke rol voor en door onze kinderburgemeester. Geweldig was dat. Ook het gedeelte na de pauze met de uitreiking van de vrijwilligersprijzen was erg treffend, zeker door jullie extra persoonlijke noot voor de winnaars van de 5 prijzen in de vorm van een sketch of een lied. Een avond tenslotte om met veel genoegen op terug te kijken. Nogmaals bedankt voor jullie bijdrage. Ik heb alleen maar positieve reacties gehoord! Met vriendelijke groet, Leo van Vliet Afdeling Maatschappelijke Ontwikkeling

Afsluiting Inspiratiedag ‘Kunst van Lezen” Theatervoorstelling Ziezus De dag werd afgesloten met een spetterende voorstelling van theater ZieZus. De drie actrices improviseerden ‘samen’ met het publiek een hilarisch verhaal rond lezen. De dames waren de hele dag aanwezig en verwerkten op humoristische wijze de (vak)termen uit de lezingen in hun rollen. Er werd gezongen onder begeleiding van de piano, verkleed en veel gelachen. Een aanrader dus om eens te boeken voor in je bibliotheek. www.ziezus.nl Stieneke Eising, Forte Fiante september 2010 [uit: Verslag over de Inspiratie dag “Kunst van Lezen – Bibliotheek in de basisschool” op 14 september 2010; Openbare Bibliotheken & Stichting Lezen]

Ha Hannah, Nog even zo terugkijkend wil ik je nogmaals laten weten dat we geweldig genoten hebben van je/jullie optreden! Ik hoor alleen maar goede berichten! Mensen hebben ook echt tot tranen toe gelachen! Iedereen vond de 2 daagse super geslaagd en je/jullie hebben daar ook een belangrijke bijdrage aan geleverd. Ook de tijd die jij erin gestopt hebt om goed op de hoogte te zijn van wat er speelt binnen de AED en binnen die 2 dagen vond ik bewonderenswaardig. Nogmaals heel erg bedankt en wie weet zien we elkaar nog eens ergens. Succes met al je werkzaamheden. Hartelijke groet, Monique Smit Ambulante Begeleiding/SVIB-er|cluster 3 Ambulant begeleider ZML Ambulante Educatieve Dienst

Hallo Irene Ik heb zoals je vroeg aan mij bij de aardhuizen in Olst bij vrouwen van nu wat foto’s en jullie slotlied op de FB groep van Vrouwen van NU gezet. Het was fantastisch wat jullie deden samen. Niets dan lof ook van de andere dames om mij heen. Gr Anri Rosendal afd. Delden. Vrouwen van Nu.

Beste Irene en Hannah, Ik wilde jullie heel hartelijk bedanken voor het geweldige optreden dat jullie vrijdag voor ons hebben gedaan. Iedereen was enthousiast en lovend over jullie performance. Geweldig knap hoe jullie met zo weinig informatie al improviserend een organisatie in beeld kunnen brengen . We vonden het behalve hilarisch en komisch ook verrassend ontwapenend. Jullie optreden heeft volgens ons een positief effect gehad op de hele avond en dat was ook de bedoeling. Ik wens jullie heel veel succes met jullie verdere carrières, ik hoop jullie nog eens te kunnen zien spelen. Dr. E. Tanis Regionale Huisartsenpost Zutphen

Al tweemaal heb ik mogen genieten van Hannah en Irene. Zij weten als geen ander allerlei onderwerpen luchtig en muzikaal aan te kleden en zorgen ervoor dat er weer ouderwets gelachen wordt! Hun voorstelling is wervelend en bruisend en hun improvisatietalent is ongekend! Carole Bos (Secretaresse van het Jaar, 2005) Belastingdienst

Hoi Irene, Hannah en Camiel, We kijken echt terug op een geslaagde dag !.Iedereen was echt hartstikke enthousiast over jullie optreden ! Mensen vroegen aan mij hoe jullie heten dus als jullie weer een keer door het land touren zal ik jullie promoten Dus namens alle “dienders” van Utrecht-West : Bedankt !! Het ga jullie goed en wellicht zien we elkaar weer eens bij een voorstelling of een andere gelegenheid ! Groet ! Ellen de Ruiter Jeugdcoordinator Politie Utrecht-West

Beste Hannah, De reacties op de voorstelling waren erg positief. Zowel van mijn CMT (Collegiaal Management Team) alsook van de medewerker van Unit Uitbetaling. Vooral de muzikale ode aan Jannie en het stukje met Lars waarin jullie zijn leven naspeelden. Men vond het hartstikke knap dat jullie zo goed kunnen improviseren. Wie weet zien we elkaar nog. Veel succes met jullie activiteiten. Yan Timmermans Belastingdienst, Unit Uitbetaling

Dames! Met enige scepsis betrad ik afgelopen vrijdagavond jullie arena. Moest in het begin af en toe bewust mijn gesloten houding (armen over elkaar) losbreken. Tot mijn grote genoegen werd ik totaal meegesleept door jullie professionele spel en betrapte me erop geheel in het verhaal mee te gaan. Veel humor, jullie pareerden bijv. de hormonale directheid van de jonge almeerse honden op een geweldige wijze! Ik ga ruim reclame voor jullie maken. Nogmaals chapeau en groet aan jullie alledrie! Gerard Poot dirigent. Bezoeker maandelijkse improvisatiecabaret voorstelling ZieZus in de Nieuwe Zaal in Almere

Jullie improvisatiecabaret optreden tijdens het ambtsjubileum van B. was erg geslaagd dinsdag. Ik vond het heel leuk. Jullie speelden goed in op dingen die werden gezegd. Ik vond het echt fantastisch hoe jullie om gingen met de informatie die jullie kregen. “bufferen”, “kop”, “medicatiebewaking”. Het was duidelijk dat jullie geen idee hadden waar het overging, maar jullie wisten dat in zo’n vorm te gieten dat dat helemaal niet uitmaakte. Juist doordat jullie het in een totaal andere context plaatste werd het erg grappig en, raar genoeg, heel herkenbaar voor iedereen. Ook vond ik het knap dat jullie met relatief weinig informatie zo’n afwisselende show neerzetten.Improvisatie werkt echt! Het was puur vermaak, van begin tot eind. Van collega’s heb ik veel positieve reacties gehad, zoals: “Leuk!”, “Knap om alles te improviseren”,”Hadden ze het echt niet van te voren ingestudeerd?” en “Schot in de roos.” B. zelf en zijn vriendin hebben genoten en vonden het “heel treffend”. Bedankt voor het optreden en tot een volgende keer! Marjolijn Duisenberg Ziekenhuisapotheek Midden-Brabant

Afgelopen woensdag heb ik op de SKOR dag jullie improvisatietheater voorstelling mogen bijwonen. Ik heb er echt van genoten. We hebben er afgelopen week nog veel over gesproken op school.Wat zijn jullie creatief! Petje af hoor. Hartelijke groet, of kan ik beter zeggen: krijg het SKOR! 😉 Heidi Marchal SKOR

Alsnog bedankt voor de last-minute boeking. Fijn dat jullie je aan hebben kunnen passen aan de voorkeuren van de gasten, dit waarderen we zeer. We hebben enkel positieve reacties ontvangen, dus een samenwerking is in de toekomst voor herhaling vatbaar. Wat ik door de raampjes heb gezien, zag er in ieder geval goed uit. Wellicht tot snel en nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Liselotte Oomen Muziek-, theater-, productiebureau Arjan van Dijk Groep

Jullie optreden tijdens onze kwartaalbijeenkomst was verrassend, creatief en vol humor. Jullie weten op een originele manier herkenbare situaties voor het publiek te improviseren. De groep maakt ook goed gebruik van interactie met het publiek. Jullie staan garant voor een verfrissende vorm van ontspanning! Een aanrader voor liefhebbers van cabaret! Karin Happée-Bongaards Manager Team Inloop van Rabobank Westland

Dag Hannah en collega’s, Wij vonden jullie optreden erg geslaagd. Hoogtepunten voor mij waren de leuke introductie van onze sectorvoorzitter, de medewerker op het podium met de toeter en de interactie met het publiek (geluiden). Ik vond het leuk om ‘kerntaak’ (kjerntakie) in het russisch te horen. Erg grappig. Jullie zang is overigens erg goed! Nogmaals bedankt. Esmeralda Whittie B/CICT Resourcemanagement HRM RM (Belastingdienst

Hallo Irene, Hierbij wil ik jou bedanken voor een geweldige dagvoorzitter. Ook wij (als team) zijn erg goed, want we hebben een erg goede bij ons thema passende dagvoorzitter gekregen. Om je met een 260 vrouwen (mannen tel ik niet eens mee) om te zien gaan. Prachtig. Kernwoorden: Geïnformeerd, erg humoristisch. agendavast, strakke en daadkrachtige leiding aan forum en sprekers, goede drama, goede interactie met Theducater, zaal en sprekers. Veel lovende reacties van het publiek. Namens het organiserend team: BEDANKT! Met vriendelijke groet, Dirk Mantel Regiocoördinator Federatie VPTZ Oost-Gelderland