Vorige slide
Volgende slide

MUSICAL OP MAAT IN ORGANISATIES

Wat is een Musical op maat? 

Een Musical op maat is een ludieke interactieve musical die gaat over wat er in een organisatie speelt. Het is een muzikale en spannende samenvatting van de dag, waar de puntjes op humorvolle wijze op de ‘i’ worden gezet. 

De musical op maat brengt lucht in een bedrijfsbijeenkomst, laat mensen lachen, zit boordevol muziek en liedjes. Een op maat musical past precies bij uw bijeenkomst, conferentie, organisatie of evenement. 

Wie spelen een musical op maat? 

Irene van der Aart verzorgt een team van een of twee acteurs plus een muzikant (pianist of gitarist). Irene werkt al jaren samen met een groep van professionele spelers en muzikanten. Zij kiest per opdracht het team dat het beste aansluit bij de opdracht. Vaak doet zij dit in samenwerking met de collega’s van ZieZus.  

Hoe komt de musical op maat tot stand? 

Telefonisch of tijdens een life gesprek worden een aantal punten besproken: 

  • wat is het doel van de bijeenkomst?
  • wat is de bedrijfscultuur?
  • welk publiek zit er in de zaal?
  • wat is het doel van de voorstelling?
  • hoe ligt de verhouding humor/inhoud?
  • Waar past de musical op maat in het programma

Verder is het spelersteam aanwezig bij uw evenement en verzamelt informatie tijdens lezingen, workshops en presentaties. Verzamelde informatie plus suggesties die tijdens de musical op maat aan de zaal worden gevraagd worden ter plekke geïntegreerd in de musical op maat. 

Duur van een musical op maat

Een musical o maat duurt tussen de 20 minuten en een uur. Dit wordt natuurlijk vooraf overlegd met de opdrachtgever. 

Hebt u interesse in een Musical op Maat voor uw organisatie? Dan plant Irene van der Aart graag een intake gesprek in. Een goede voorbereiding is belangrijk om op de dag zelf de spijker op zijn kop te kunnen slaan.

MEER VOORSTELLINGEN VOOR ORGANISATIES

CABARET OP MAAT

CABARET OP MAAT

PRESENTEREN

PRESENTEREN

MUSICAL OP MAAT

MUSICAL OP MAAT

LIED OP MAAT

LIED OP MAAT