Vorige slide
Volgende slide

Presenteren | Presentator

Irene van der Aart is een veelzijdige presentator of dagvoorzitter voor uw evenement of congres. Haar kracht tijdens het presenteren is haar gevoel voor humor, spontaniteit en improvisatievermogen. 

Presentator voor kinderen

Irene is allround presentator. Presenteren voor volwassenen of kinderen, ze vindt alles leuk. De afgelopen tien jaar heeft Irene van der Aart veel ervaring opgedaan in het presenteren voor kinderen en jongeren tijdens Nationale Voorleeswedstrijden en READ2Me voorleeswedstrijden door heel Nederland. Tijdens het presenteren stelt zij kinderen door haar humor en eigenheid op hun gemak. 

~Wat doet Irene tijdens voorleeswedstrijeden: voorleeswedstrijd pdf.

~Op YouTube staat een compilatiefilmpje van een voorleeswedstrijd gepresenteerd door Irene. 

~Reacties op voorleeswedstrijden staan op de website van ZieZus, waar Irene deel van uit maakt. 

Presentator voor volwassenen

Presenteren voor kinderen is leuk, maar ook voor volwassenen zet Irene zich als presentator 200% in. Ze zorgt in een intake gesprek voor een gedegen voorbereiding op gebied van inhoud en logistiek. Verder is zij bijtijds aanwezig op de dag zelf om met de opdrachtgever het dagprogramma en eventuele veranderingen door te nemen. De volwassen doelgroep maakt haar als presentator niet veel uit, als het onderwerp haar maar aan het hart ligt. Irene van der Aart is een veelzijdige presentator. Naast het presenteren geeft zij vaak iets extra’s: ze vat de dag samen in een lied op maat of in een cabaret op maat scene. 

Presentator met een medespeler of muzikant 

Irene van der Aart kan in haar eentje presenteren of komt samen met een medespeler of muzikant. Bij de Nationale Voorleeswedstrijden, READ2ME voorleeswedstrijden en PABO voorleeswedstrijden bijvoorbeeld, komt ze samen met een collega om de dag te voorzien van muzikale ondersteuning, een op maat voorstelling en spelvormen tussendoor. 

Op verzoek brengt Irene van der aart met haar collega ook een lied op maat. 

Bent u geïnteresseerd om Irene van der Aart als presentator voor uw evenement, congres, symposium, congres of voorleeswedstrijd in te huren, neem dan contact met haar op. 

MEER VOORSTELLINGEN VOOR ORGANISATIES

CABARET OP MAAT

CABARET OP MAAT

PRESENTEREN

PRESENTEREN

MUSICAL OP MAAT

MUSICAL OP MAAT

LIED OP MAAT

LIED OP MAAT

REACTIES

Hallo Irene, Hierbij wil ik jou bedanken voor een geweldige dagvoorzitter. Ook wij (als team) zijn erg goed, want we hebben een erg goede bij ons thema passende dagvoorzitter gekregen. Om je met een 260 vrouwen (mannen tel ik niet eens mee) om te zien gaan. Prachtig. Kernwoorden: Geïnformeerd, erg humoristisch. agendavast, strakke en daadkrachtige leiding aan forum en sprekers, goede drama, goede interactie met Theducater, zaal en sprekers. Veel lovende reacties van het publiek. Namens het organiserend team: BEDANKT! Met vriendelijke groet, Dirk Mantel Regiocoördinator Federatie VPTZ Oost-Gelderland